söndag 24 oktober 2010

Halloweeninspiration

I helgen är det Halloween, den perfekta ursäkten för att få klä ut sig! Om du har lite svårt att komma på vad du ska klä ut dig till kommer här lite tips, med popkulturtema naturligtvis för det är ju ba så jag är:Lady Gaga är ju givet, här finns det hur mycket som helst att välja på!

Den här outfiten känns som man skulle kunna göra en variant av, en skjorta, bh, höga trosor, nåt slags spets och massa mjöl.


Snooki! En pouf och nåt kort leopardaktigt och det är kirrat! Hojta gärna "Party's here" varje gång du kommer in i ett rum.


Hit Girl från Kick-Ass, det viktigaste här är ju håret, man måste ha en lila peruk för att det ska kännas ordentligt. Resten kan man improvisera, en rutig kjol, handskar, stövlar, bälte.


Fran Fine från The Nanny, som Maja skrev om här. Precis som med Snooki handlar det mycket om håret, det ska vara stoooort! Sen en tajt kortkort dräkt på det och det är fixat. Men glöm inte att prata och skratta väldigt nasalt! Överkurs: klä ut dig till mamman eller mormorn.


Ska man vara Starbuck från Battlestar Galactica måste man ha rätt no bullshit-attityd, annars ska man låta bli. Utklädnaden borde vara ganska enkel, ett grått linne, sen ett brunt linne med brottarrygg som man har bak och fram, militärbrallor och bälte med rymdpickadoller i.


Det finns hur mycket skojigt som helst man klä ut sig till om man inte vill fastna i det vanliga vampyr/häxträsket. Vad jag ska klä ut mig till får ni se på lördag...

3 kommentarer:

 1. Vilka fina förslag!
  Om jag själv skulle gå på Halloweenfest skulle jag (och det har jag bestämt sedan länge) klä ut mig till Diana i tv-serien "V" eftersom hon är sjukt het och sjukt ond samtidigt - en vinnare! :)
  Länk till bild på evil Diana: http://scifipulse.net/wp-content/uploads/2008/05/v_badler.jpg

  SvaraRadera
 2. Å vilken bra idé! Snygg och ond är ju den perfekta kombon :)

  SvaraRadera
 3. Klockrent inlägg. Starbuck och Hit-girl är mina favoriter, men en Diana skulle inte vara helt fel heller. Nästan så jag skulle överväga att dragga, men jag har ju redan mitt upplägg uttänkt.

  SvaraRadera