onsdag 28 juli 2010

Bevvan!

Ni har väl inte missat att tonårsseriernas moder, Beverly Hills 90210, går på fyran varje dag? Två avsnitt på raken, så de är redan på tredje säsongen. Det finns så mycket att älska med tidiga Bevvan; Steves frisyr, David Silvers dansande, Brandons präktighet, Donnas blommiga klänningar (och senare silikonbröst), Dylans pannrynkor, Brendas badassness, alla moralkakor som serveras. I avsnittet jag ser i detta nu lär vi oss att rökning är dåligt, och att man inte ska lita på rökare och/eller dålig journalistik. Åh Brenda, when will you learn? En kul grej är att i stort sett alla kläder tjejerna har lätt skulle kunna säljas på Monki! Det är ju inte utan att jag blir sugen på en blommig bomullsklänning...

Annars ser jag fram emot det klassiska avsnittet när Donna druckit champagne på the prom och inte får ta examen, och alla ba chantar Donna Martin graduates! Klassiskt tv-ögonblick.


2 kommentarer:

  1. åh.... en sån här gång vill jag ha en gillaknapp på bloggen. Bevvan in my heart! Jag älskar Brendas utseende, hår, klänningar, hudfärg.... vill bara inte höra henne prata! Jag älskar verkligen den här tiden i serien, innan den vuxenanspassas och blir överporrig och de börjar ligga runt med varandra.... ljuva moralpanik! =)

    SvaraRadera
  2. Precis! Jämför gamla Bevvan med Gossip Girl liksom, ljusår ifrån varandra! Nog för att jag alltid är för en omoralisk Chuck Bass... Men om jag måste välja mellan Little J som får Courtney Love ca 1992 att se prydlig ut i jämförelse eller moralpaniken när mamma och pappa Walsh hittar ett ciggpaket i Brendas jacka väljar jag faktiskt Bevvan.

    SvaraRadera