måndag 8 november 2010

gråta eller skratta?

Jag blev så sjukt jäkla sur igår när jag kollade på EMA- Mtvs europeiska award show- igår kväll. Det ska som sagt spegla den europeiska grenen av Mtv. Knappt några av de nominerade,i någon kategori var europeiska. Däremot har de en de katergorier för de flesta europeiska länder, men de är sånt de inte visar på själva showen. Och vinnarna i kategorin "alternative" är punkpop-bandet Paramore! I vilket universum är de alternativa?! Fy fan... som skämtet att Bon Jovi vinner nåt slags pris för lång och trogen tjänst och kallas ikoniska..... haha.


Som populärkulturintresserad får man stå ut med så mycket skit!

7 kommentarer:

 1. Jag håller med! Sen är det dessutom ännu mera intressant att EMA och VMA fortfarande existerar. Jag menar, MTV har ju slutat vara en musikkanal för år och dagar sen.

  SvaraRadera
 2. Eller hur, det känns ju inte så relevant längre. Behållningen är ju artisternas outfits och uppträdanden, och det var inget särskilt spännande sådant igår tyckte jag. Det var antagligen Gaga-bristens fel, utan Gaga ingen MTV-gala.

  SvaraRadera
 3. Känns som om fascinationen för Lady Gaga är stor på den här bloggen :)

  SvaraRadera
 4. Oh ja, både jag och Jannice är ju enorma Gaga-fans! Hon tar sitt underhållningsuppdrag på allvar, så otroligt mycket mer nyskapande än alla mansgitarrband som förpestade världen under alldeles för många år.

  SvaraRadera
 5. Jag kan hålla med om att hon är en bra massmediaprodukt. Och då menar jag inte på det sättet att hon är skapad av någon annan. Men dock en ren produkt, lite som iPhone typ :) Ska man se henne bara rent musikaliskt dock (vilket kanske inte är tanken) så är hon ju ärligt talat inte särskilt nyskapande.

  SvaraRadera
 6. nja... jag håller nog inte med dig där. Jag tycker att hon gör klockren pop. Både musiken och texterna är en kombo av katchy och konstigt. Sånt som gör att iaf jag fastnar. Förövrigt är det väl ganska länge sen som musik handlade om bara musiken.... nog vill jag ha ett helt paket från de artister som jag gillar, även om de kanske gör det på helt olika sätt.

  SvaraRadera
 7. Jag säger inte att hennes musik är dålig, men inte nyskapande. Men det är väl oväsenligt på det stora hela :)
  Det beror nog på hur man ser på musiken. För mig är musiken fortfarande det absolut viktigaste och inte image, styling och videos.

  SvaraRadera