söndag 7 november 2010

Winter is coming

Åååååh peppen jag känner inför HBO:s filmatisering av George R. R. Martins fantastiska Game of Thrones, första delen i A Song of Ice and Fire. Och då har jag inte ens läst ut den än, har ca 150 sidor kvar. Men jag har riktigt höga förväntningar eftersom boken är fullproppad med våld, svek, sex, dvärgar och missbildade kroppar, allt som HBO är specialister på! Jag misstänker dock att de kommer amp up the sexy times, de gillar ju naket på den kanalen.

Här är första teasern:

2 kommentarer:

  1. Jag väntar och längtar också! Dock försöker jag hålla mig lite skeptisk, jag tycker fantasy blir sällan mer än fånigt på film.

    Det där med HBO och sex ska verkligen bli spännande, jag har funderat... Kommer de visa incestsex? Sex mellan stor muskulös man med jättelång mustasch och flicka som ska föreställa 13 år? Nu är ju inte skådespelaren 13 år men... Kommer de göra henne äldre? För det är ju där de saftigaste sexscenerna finns i boken!

    SvaraRadera
  2. Lite fånerier gör mig inget, jag är till exempel ett enormt True Blood-fan och den serien är ju tokfånig egentligen. Men det finns ju helt klart en risk att det mest bara blir muskelmän som springer runt och vrålar.

    Incestsex känns väl ganska HBO, men till och med de borde ju ha funderat på hur väl sexscenerna med Daenerys kommer tas emot...

    SvaraRadera