fredag 6 maj 2011

När man bara är dum

Ibland undrar jag om jag inte egenligen är mer materialist än nörd! För det jag verkligen går igång på är att planera och införskaffa saker för att kunna "utföra" min, för tillfället, nördgrej.

Mitt nyaste knark är tyg: jag nosar runt tradera och Kupan i jakt på det där grymma tyget som jag vet finns någonstans. Tack o lov att jag iaf är lite snål av mig och inte vill lägga ut för mycket pengar! Först försvarade jag mig med att jag var tvungen att ha mycket tyger OCH olika tyger (jag hade ett lapptäcksprojekt.) Till slut sydde jag mitt första lapptäcke, eller filt är nog det rätta ordet. Och då blev jag tvungen att inse den obekväma sanningen att man inte behöver så mycket tyg till lapptäcken.... det ska ju liksom göras av stuvbitar! Så nu står jag här med mängder av tyger, och vet inte riktigt vad jag ska göra med det. Och samtidigt köper jag nytt! Vad har jag för fel?!


Nåja, det jag skulle komma fram till var att jag ville småskryta med mitt senaste "fynd." =)


1 kommentar:

  1. Haha, jag känner igen mig! Har oproportionerligt mycket pyssel- och och hantverksmaterial. Jag tror att jag lurar mig själv att tro att inspirationen ska komma med det perfekta materialet, när jag egentligen vet att inspirationen kommer när jag ger mig i kast med ett projekt. Då föds genast en massa idéer.

    Men det var ett finfint tyg! :)

    SvaraRadera