onsdag 29 september 2010

alla dessa tidningar

Jag har stora tidningsproblem den här månaden! Tidningar är ju en av mina stora passioner i livet, så länge jag kan minnas har jag suttit försjunken i en tidning, må det vara Allers, bamse eller Elle. Jag måste ha en tidning att bläddra i annars börjar jag klättra på väggarna! Jag känner mig naken, exposed utan ett ordentligt tidningslager!


Tyvärr är tidingar inte ett billigt nöje, iaf inte om man vill köpa dem med sig hem istället för att tjyvläsa i butiken. =)

tidningar jag vill ha denna månad:
Filter- tidningen som fokuserar på reportage, om sånt man inte visste att man ville veta, verkar ha en stor artikel om världens bästa Håkan Hellström. Överlag väldigt bra lästidning! Lite dyr men räcker länge.

Nylon- amerikansk/brittisk tidning som skriver om populärkultur med en lite mer alternativ aproach. Har ofta temanummer, och denna månads tema är tv. Det numret brukar vara jättebra och är verkligen något för oss som älskar tv. Snordyr tidning tyvärr, tror den ligger på 80-85 spänn nu.

Elle mat & vin- Jag älskar Elle-tidningarna, speciellt de svenska faktiskt. Tyvärr har kvaliteten gått ner de senaste åren på den vanliga svenska Elle, färre egna reportage och mer amerikanska/engelska intervjuer som osar av unken sexism. MEN Elle mat & vin är en fantastisk matporrtidning med vackra bilder och mat som man gärna lagar. Det kommande numret är dessutom ett jubileumsnummer som fokuserar på fest! Whats not to like?! Denna tidning är inte heller gratis.


(ett annat tips är att när man läst ut ett tjockt magasin är de jättebra att använda som skostöd i typ stövlar som annars lätt ramlar ihop på golvet.)

7 kommentarer:

 1. Filter är en ruggigt bra tidning! Och nu har de faktiskt sänkt priset på den en smula oxå sen tidigare

  SvaraRadera
 2. Unnade mig en Filter när jag var sjuk häromsistens. Förkylningsdimmig som jag var glömde jag dock bort den när jag väl kom hem från affären, så nu ligger den och väntar på att läsas.

  Jag brukar annars läsa div. tidningar på lunchrasterna. En fördel med att jobba i butik :)

  SvaraRadera
 3. Och så måste jag ju slå ett slag för tidningsutbyte, som jag och Jannice aka inläggsförfattarn har. Istället för att slänga tidningarna/magasinen direkt i återvinningen eller låta dem ligga och ruttna hemma, byt med varandra! Double the fun och få mer tidning för pengarna.

  SvaraRadera
 4. Ja kära Anna, hur ska vi lägga upp denna månads utbyte? Mat&vin vill jag definitivt köpa, och jag har köpt tv-Nylon de senaste åren, och det är ju roligt att samla =) Måste inte tvunget ha Filter, även om den är bra. Jag köpte förresten senaste Elle inför inlandsresan som du kan få låna.... intervjuer med Håkan H och Robyn

  SvaraRadera
 5. Jag är alldeles för mycket av en samlare för att ägna mig åt tidningsutbyte, även om jag gillar tanken i sig

  SvaraRadera
 6. Michael: jag förstår vad du menar. Men jag o Anna brukar göra så att vi oftast tar tillbaka "vår" tidning.... hehe.

  SvaraRadera
 7. Jag har en Camino om nån vill ha (om den inte är slängd förstås). Sen har vi väl lite annat också, hund och kattidningar och sånt som jag kan tänka mig ge bort.

  SvaraRadera