onsdag 22 september 2010

en kommentar som blev ett inlägg

Angående det tidigare inlägget om boklådor.... Det är verkligen klockrent!

För mig personligen var det en stor insikt när jag för några år sen kom fram till att jag faktiskt inte behövde spara alla böcker. Om jag inte gillar en bok finns det ju verkligen ingen anledning att spara den, och om jag gillar den är det ju en god gärning att ge den vidare. Sen behöver man ju inte ge bort alla böcker. En del för att de är helt fantastiska och en del böcker för att de är så vackra, man kan ju också ha nostalgiska band till vissa (som pocketvarianten av Populärkultur från Vittula som jag fick av en charmig norsk utbytesstudent.)


Men del jag ville komma fram till är att jag undrar om PNG skulle vara intresserade av att ha en bokbytarträff?! Även icke-bloggare skulle förstås vara välkomna. =) Jag har en del böcker som jag kan tänka mig att släppa ifrån mig, och de har säkert ni också. Det behöver inte bli så pretto, en kväll hemma hos mig med lite te och böcker som byter ägare....


(vill man göra det lite mer pretto kan vi ju träna på lite bokprat och sälja böckerna lite..... hehe)

2 kommentarer:

  1. I'm in! Om jag inte får tummen ur och ordnar den där loppisen jag funderat på länge nu...har två säckar med utrensade kläder och har tänkt storrensa i bokhyllan också.

    Eller äh, det ena utesluter inte det andra ju.

    SvaraRadera
  2. Ja, jag är på. Sambon lär bli glad :-)

    SvaraRadera