måndag 31 maj 2010

Weimaraner!


Åh idag har jag träffat weimaraner! Åh åh åh så fina. Hälsade på hos kennel Strongsouls som lägligt nog endast ligger 5 minuters cykelväg hemifrån mig. De ska ha valpar 2011...

Har alltid tänkt att en weimaran skulle vara för skarp, för renodlat jakthund för mig men så verkar icke fallet! Jag dreglar lite, är lite som en såndär jobbig unge som bara tjatar JAG VILL HA JAG VILL HAAA! Samtidigt som den lilla mamman i mitt huvud säger, nej nej. Du har redan en hund. Det räcker. 2 blir dyrt och jobbigt. Vi får se vem som vinner till slut. De är ju så fina på alla sätt dessa weimaraner.

7 kommentarer:

 1. Jag vet inte så mycket om weimaraner, mer än att de har så otroligt vacker färg... De är galet fina.

  SvaraRadera
 2. Bang ägnar ett helt nummer åt feministen som nörd. Borde falla er i smaken!
  (Jag har problem med blogspot, den vill påstå att jag är Per och så är inte fallet.)

  http://www.bang.se/artiklar/2010/nordarnas-aterkomst-2010-03-08

  /Maria (sådetså)

  SvaraRadera
 3. Hej Maria! :-) Det var det numret som satte igång den här bloggen, och det hade den stora äran att vara huvudperson i det första inlägget http://proudnerdygeekgirls.blogspot.com/2010/04/bang-nordarnas-aterkomst.html . Hoppas att din blogspot tar förnuftet tillfånga och inser att du är du (om Per var inloggad på gmail eller någon annan googlesida när du skulle logga in och kommentera kan det vara det som är problemet. De hänger lixom ihop de där inloggningarna och sidorna...) :-)

  SvaraRadera
 4. Nämen titta så väl uppdaterad jag var då! :P Haha!

  SvaraRadera
 5. Den där hunden är verkligen fantastiskt fin. Men om du ska skaffa dig en andra hund kanske det skulle vara en som är lätt att träna och handskas med? Så blir det en och en halv, ungefär!

  SvaraRadera
 6. Det är mest dreggel just nu. Tror inte det blir en till. Inte på ett rätt bra tag iaf. Men dregla och fundera kan man juh.

  SvaraRadera